Mindful Dreaming – Drømmegruppe

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • March 2nd, 2016 - March 8th, 2016
    6:00 pm - 11:00 pm

Jetthe LousianaDrømmegruppe med Jetthe Fabioola

Mindfulness med Drømme er en kombination af meditation og kreativt drømmearbejde. En unik tilgang til indre visdom og medfølelse.
 
Drømme er Mindfulness par excellence
Dine drømme handler om det, der er vigtigt for dig. De viser dine relationer og genkender dine mønstre. De spejler det betydningsfulde, du har for travlt til at bemærke om dagen.
 
Kontakt til kreative ressurser
Dine drømme viser, hvor du lever i ubalance, hvor du tvivler, er bange og gør dig mindre, end du er. De viser også vejen frem. De peger på kreative løsninger og ubrugte ressourcer.
 
En smutvej til visdom og medfølelse
Dine drømme er breve fra dit ubevidste. Det er nattens fortællinger om din indre visdom og medfølelse. Det er dine potentialer, der står i kø for at blive set, hørt og udtrykt.
 
Tid: Hver anden onsdag 18.00 – 21.00
2.&16.&30. marts, 13.&27. april, 11. maj
Pris: 2400,- kroner, studerende 1900,- kroner
Sted: Ved Amagerbanen 25, 2300 Kbh S
 
Max 8 deltagere
 
Jetthe Fabioola, terapeut, cand. scient. anth. har arbejdet med drømme og meditation i over 30 år. Som antropolog har hun forsket i drømme og børnekultur og undervist i pædagogisk drømmerarbejde. Bag sig har hun en langvarig Jungiansk egen-analyse, 4 års ledertræning hos Dr. Montague Ullman, 5 års bodynamic arbejde hos cand. psyk. Ian Ratclif og 10 år på Vedfelt Instituttet. Jetthe modtager supervision af integreret tegneterapeut Birthe Glud og jungiansk analytiker Pia Skogeman. Hun er elev af Lama Tsultrim Allione og certificeret Feeding Your Demons terapeut.

Venue:  

Venue Phone: 50363688

Address:
Edisonsvej 9, 2 tv, Frederiksberg C, 1856

to top