Mindfulness og drømme – kærlighed og kreativitet

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • March 11th, 2015 - May 27th, 2015
    6:30 pm - 9:30 pm

BuddhafigurDrømmegruppe med Jetthe Fabioola

Har du lyst at fokusere på din indre proces?  Har du brug for støtte til en særlig udfordring. Vil du gerne forbinde spirituel og personlig vækst?

Drømmegruppe er en kombination af meditation, bevægelse, og kreativt drømmearbejde. En unik legende tilgang til indre visdom og medfølelse. Målet er, at du bliver klogere og anvender din viden til at leve et bedre liv. Så du træffer beslutninger og handler ud fra det, der er godt for dig. Focus er undersøgelse, men også handling.

Dine drømme giver dig svar

Dine drømme er fortællinger om dit liv.  De handler om det, der er vigtigt for dig i dine relationer – til verden, andre mennesker og hændelser. Dine drømme genkender dine mønstre. De trækker tråde fra fortiden, til nutiden og langt ind i fremtiden. Drømmer er Mindfulness par excellance.

Kontakt til kreative ressurcer

Dine drømme viser, hvor du føler dig udfordret og hvor skoen trykker. Hvor du lever i ubalance, tøver, er bange og gør dig selv mindre, end du er. Men de viser også vejen frem. Dine drømme angiver kreative løsninger på problemer – de peger på dine ubrugte ressourcer.

Dirkete adgang til visdom og medfølelse

Hver nat får du breve fra dit ubevidste – og de handler også om din indre visdom og medfølelse. Du er godt nok selv monstret, bitchen og den rasende bølle.  Alt det, du ikke vil vide af og som fastholder dig i uhensigtsmæssige mønstre. Men du er også helten og heltinden, den vise gamle mand og de kloge dyr. Det er alle dine potentialer, som står i kø for at blive udtrykt i dit liv.

-Adgang til kreative ressource

-Mere nærvær i relationer

-Kontakt til indre visdom og medfølelse

 

Tid: Hver anden onsdag 18.30 – 21.30

11, 25. marts, 8, 22. april, 13, 27. maj

Pris: 2400,- kroner, studerende 1900,- kroner

Sted: CVM, Nybrogade 26a, 1203 København K

Max 8 deltagere

Gruppen har mulighed for at fortsætte.

Venue:  

Venue Phone: 50363688

Venue Website:

Address:
Nybrogade 26 A, København K, 1208, Denmark

to top