Mindfulness og Medfølelse

  • July 3rd, 2015 - July 5th, 2015
    7:00 pm - 4:00 pm

lotus in hand of buddhaLær at udvikle evnen til at være medfølende overfor dig selv og andre

I løbet af denne weekend, vil vi udforske Buddhistiske metoder til at åbne vores hjerter og opnå en kontakt med vores indre visdom. Stephan Pende vil undervise i forskellige meditations teknikker fra den Tibetanske tradition, som er med til at understøtte evnen til at udvikle selv-medfølelse og medfølelsen med andre. Disse teknikker kan bruges af alle, uafhængigt af ens tro og baggrund.

Der vil blive lagt vægt på at udvikle en åben og venlig opmærksomhed, som medfører en let og ubesværet væren.

Hvis vi kigger dybt ind i vores hjerter opdager vi, at vores opmærksomheds sande natur er en bundløs kilde af kærlig venlighed. Det vil sige, at vi alle er født med denne kapacitet, men ofte er det dog skjult for os. På kurset lærer vi, hvorledes vi igen får kontakt til denne ressource i vores liv.

Om underviseren
Stephan Pende Wormland er født i 1965 i Tyskland. Han er uddannet klinisk psykolog, trænet i gestalt terapi, har arbejdet i 8 år på et psykiatrisk hospital og været ordineret munk i den Tibetanske tradition i 11 år.
I alt har han studeret og praktiseret meditation gennem 30 år. Kurset er en mulighed for at lære af hans erfaringer og blive introduceret til meditation eller uddybe din eksisterende praksis. Stephan taler et let forståeligt engelsk.

Program
Fredag 19-21 Introduktion
Lørdag 10-17 Undervisning og meditation
Søndag 10-16 Undervisning og meditation

Sted
FOKUS Folkeoplysnings lokaler
Dannebrogsgade 43, 9000 Aalborg

Pris
Fredag 100,-
Lørdag eller søndag 500,-
Hele kurset 1.000,- . Studerende eller arbejdsløse 800 kr.

Tilmelding 
Senest 15. juni til en af følgende:
Charlotte Nielsen på cniels13@student.aau.dk
Ella Nielsen på 4444@venlig.dk

to top